nav-left cat-right
cat-right

Beszámoló a Schulek TISZK röplabdatornáról

Idén 10. alkalommal rendeztük meg a Schulek Frigyes röplabda tornát. Hagyományainkhoz híven három csapat vett részt rajra: a Petrik Lajos Szakközépiskola, a Pogány Frigyes Szakközépiskola és a Schulek Frigyes Szakközépiskola diákjai.

Az eseményre 2012. április 23-án, hétfőn került sor a Schulek tornatermében.  A tornát körmérkőzéses rendszerben – mindenki játszott mindenkivel – bonyolítottuk le. Ezen a rendezvényen egyaránt játszhattak fiúk és lányok, korosztályi megkötés nélkül.  A mérkőzéseket két nyert játszmáig játszottuk.

A mérkőzések magas színvonalon zajlottak, a csapatoknak igencsak meg kellet harcolniuk a győzelemért. Jó volt látni a szívvel-lélekkel küzdő diákokat. Az eseményt megtisztelte jelenlétével Rádi Mónika is, aki az iskolánk kulturális életének egyik szervezője. Emelte az esemény fényét, hogy a díjak átadásában segédkezett.

A győztes egy gyönyörű kupát, a csapatok pedig helyezésüknek megfelelően arany-, ezüst- és bronzérmet kaptak. Örömmel mondhatjuk el, hogy nagyon jó hangulatú program sikeredett ebből a röplabda tornából. Ezt igazolja az a tény is, hogy a csapatvezetők már most jelezték, hogy a jövő évi Schulek TISZK kupára is örömmel jönnének el. Köszönetet mondunk a Schulek Frigyes Kéttannyelvű Építőipari Műszaki Szakközépiskola vezetőségének, hogy anyagi támogatásukkal hosszú idő óta segítik e nemes rendezvény megtartását.

Kérges Gábor
testnevelő tanár