nav-left cat-right
cat-right

A 2011/12-es tanév szalagavató bálja

A 2011/12-es tanév végzőseinek a Szalagavató bálja idén is immáron negyedszer a Syma csarnokban került megrendezésre, 2011. december 9-én.

A mintegy ezer fő meghívott rendkívül színvonalas műsort láthatott. Az öt végzős osztály, a 12.b, a 12.c, a 12.d, a 13.a és a 13.n szalagtűzésére a program elején került sor, ezek után az évfolyamkeringő következett, majd az osztálytáncok. Az osztályok műsorszámai visszatükrözték azt a több hónapos munkát, amelyet diákjaink a produkció sikere kedvéért végeztek el.

Miközben a tanulók a különböző előadásokra öltöztek át, meghívott művészek szórakoztatták a közönséget. Fellépésükkel megtisztelte iskolánkat a P.D.C. Tánccsoport Tatabányáról, a Musztáng S.E. Szupergirls nevű formációja, a Gésák és a Tiger táncegyüttesek. A szalagavató állandó szereplőjeként üdvözölhettük Fekete Andrea tanárnőt, aki énekszámával kápráztatta el a publikumot, és Simon Gergő táncművész tanítványunkat. Szintén hagyománynak mondható, hogy az évfolyamkeringő tánctanára az iskola egykori tanítványa, Kovács Petra.

A nagyszerűen sikerült estén mindenki jól érezte magát: a diákok, a szülők, rokonok és ismerősök, és a tanári kar is.

Néhány fotó az estről: