nav-left cat-right
cat-right

Kérges Gábor az Év Testnevelője

A Magyar Testnevelő Tanárok Országos Egyesülete és a Magyar Olimpiai Bizottság 2013-ban az Év Testnevelője kitüntető címet adományozta kollégánknak.

kerges_leadKérges Gábor 1992-ben szerzett testnevelő-gyógytestnevelő tanári diplomát, majd 1993-ban röplabda szakedzői képesítést a Magyar Testnevelési Egyetemen. 1992 szeptemberétől – immáron 21 éve – tanít iskolánkban. 1994-ben teremtődött meg a lehetőség arra, hogy mint gyógytestnevelő tanár az iskola gerincdeformitással küzdő diákjaival foglalkozhasson.

Tömegsport foglalkozások keretén belül heti két alkalommal röplabdaedzéseket tart, amelyeken az iskola diákjai szép számmal vesznek részt. 1992 óta rendszeres résztvevője a Budapesti Diákolimpia sporteseményeinek és egyéb rendezvényeknek, melyeken röplabdacsapatával ez idáig 23 aranyérmet szereztek. 1995 óta osztályfőnök, jelenleg a negyedik osztályát vezeti az érettségi vizsgák felé.

Szakmai hozzáértése mellett kiváló empatikus készsége, humora, a humán kultúra felé való nyitottsága miatt mind a kollégák, mind a diákok körében nagy népszerűségnek és elismertségnek örvendő tanár.

Sok szeretettel gratulálunk Kérges Gábor tanár úrnak e rendkívül megtisztelő kitüntetéshez!

 

 

 

oklevel_1