nav-left cat-right
cat-right

Sipőcz Evelin sikere

Az Art of Evolution Alapítvány, idén nyáron, országos képzőművészeti ösztöndíjpályázatot hirdetett meg, művészetoktatásban résztvevő fiatalok részére. Az ösztöndíj keretén belül kedvezményes tandíjjal lehet részt venni a Montázs Studio előkészítőjén a Belvárosban, ahol a diákok kibontakozhatnak, és magabiztosan indulhatnak a felvételire.

A Montázsban a művészeti kurzusokon kívül egy kortárs műhelyfoglalkozásként is működő művészeti platform részese lehet az érdeklődő.

Tanítványunkat, Sipőcz Evelint (13. N) az Ösztöndíjra érdemesnek tartotta a neves művészekből álló zsűri. Elnyerte a fődíjat, az egy szemeszterre (5 hónapra) szóló támogatást.

Evelin, négy éve rendszeres résztvevője iskolánk rajzszakköri foglalkozásainak. Rajzaival, festményeivel találkozhattunk a Kondor Béla Közösségi Házban rendezett, Ifjúsági Művészeti Fesztiválokon és fővárosi rajzpályázatokon is. Az elmúlt tanévben I. Díjat nyert alkotásával az „Olimpia, London 2012.” címmel rendezett iskolai, képzőművészeti pályázaton.

Gratulálok Evelin, és további eredményes alkotást kívánok!

Opánszki Tamás rajztanár

Tekintsék meg pályamunkáit, szakköri alkotásait!