Oldal kiválasztása

Újabb szép sikert ért el iskolánk röplabda csapata.

A Schulek Frigyes Építőipari Technikum immáron 20-ik alkalommal rendezte meg rangos röplabda tornáját 2022. április 12-én. Egy jól megszervezett, de mégiscsak kötetlenebb formában lezajló sporteseményt hoztunk létre 2001-ben, s ez azóta is jól működik.

A lebonyolítás során körmérkőzéseket játszottak a csapatok, minden mérkőzés két nyert játszmáig tartott. A mérkőzéseken részt vehettek az iskolába járó diákok, lányok és fiúk vegyesen, korhatár megkötése nélkül. Cserélni bármikor, bármennyit, kötetlenül lehetett.

Diákjaink igen magas szintű csapatjátékot mutatva diadalmaskodtak ezen a tornán, s ezek mellett nem maradt el több tanulónk kiemelkedő egyéni teljesítménye sem. Dicséret illeti a másik két csapatot is, mert lelkes játékukkal emelték a röplabda torna színvonalát.

A röplabda torna végeredménye:

  1. Schulek Frigyes Két Tanítási Nyelvű Építőipari Technikum
  2. Trefort Ágoston Két Tanítási Nyelvű Technikum
  3. Verebély László Technikum

Mind a három csapat érmeket és oklevelet is kapott. Ezen felül a győztest egy kupával is megjutalmaztuk. A röplabda torna jelentőségét az is mutatja, hogy az érmeket és a kupát Varga András, iskolánk igazgatója adta át, akinek ezúton is szeretnék köszönetet mondani, mert ő biztosította a verseny anyagi hátterét. Itt kell köszönetet mondanom Rádi Mónikának is, aki a szervezésben segítette munkámat.

Reméljük, hogy jövőre is lesz alkalmunk megrendezni a Schulek kupa röplabda tornát.

Budapest, 2022. 04. 23.

Kérges Gábor testnevelő tanár