Oldal kiválasztása

A mai napon ünnepélyes keretek között átvehettük a minden szempontból megújult informatika termünket, melyet a Bayer Construct Zrt. alakított ki, és ennek tiszteletére mától a Bayer Construct nevét viseli.
A teremben mázolásra kerültek a nyílászárók, a falfelületek is új festést és díszítést kaptak és a régi, kopott parkettaburkolat is gyönyörűen megújult.
A teremben új világítás és gyengeáramú hálózat került kiépítésre, vadonatúj asztalok és székek is helyet kaptak a teremben. Az oktatás műszaki minőségét a cég által adományozott 21 vadonatúj munkaállomás és egy nagy teljesítményű, a CAD-es munkaállomások nagy felbontású képét is kivetíteni képes projektor biztosítja a jövőben.
Hálásan köszönjük a Bayer Construct Zrt. nagylelkű felajánlását és igényes, minőségi munkavégzését. Bízunk benne, hogy a jövőben még jobban tudjuk szolgálni a hazai építőipari szereplők igényeit a magasan képzett és korszerű tudással rendelkező technikusaink által.
Diákjainknak pedig tartogatunk még meglepetéseket az iskola épületében, hiszen két nap múlva egy újabb terem kerül átadásra.
(és az elkövetkező napokban még további három… )

CsakaSchulek #terematadas #megujulas #fenntarthatosag