nav-left cat-right
cat-right

Bravúros bronzérem

Leány röplabdacsapatunk bravúros bronzérmet szerzett a BKSZC röplabda tornán

Május kupa néven szervezett leány röplabda tornát a BKSZC tagintézményeinek részére 2018. május 31-én a Mándy Iván Szakképző Iskola és Speciális Szakiskola.
Iskolánk éppen e napokban frissen születő leány röplabda csapata örömmel vállalta a megmérettetést. Leányaink most sem okoztak csalódást.
Már a csoportmérkőzéseken is bravúros teljesítményt nyújtottak: utolsó csoportmérkőzésükön meggyőző fölénnyel verték az addig veretlen Erzsébet királyné Szakgimnázium csapatát, melynek eredményeként a bronzéremért játszhattak. A bronzmérkőzésen sem ismertek elveszett labdát, szinte végigszántották a pályát, valóban beleadtak apait-anyait. Hatalmas lelkesedésük a bronzmeccs legnehezebb időszakában is átsegítette őket, így a világraszóló csoda sem maradt el: magabiztos játékkal verték az addig kiemelkedő teljesítményt nyújtó Weiss Manfréd Szakgimnázium csapatát, s szerezték meg lányaink a harmadik helyezésért járó bronzérmet.

Galéria

Reméljük, hogy ez a siker ösztönző erővel szolgál majd a további mérkőzések sikeres megvívása idején is.
Teljesítményükkel és lelkesedésükkel méltán érdemelték ki a tornán résztvevő csapatok vezetőinek és játékosainak az elismerését.

Kérges Gábor